Schulte Markenshop

Schulte: Zuhause im Bad seit 1921

Der Duschkabinen Spezialist Schulte legt höchste Prioritäten auf die Qualität seiner Duschkabinen und auf die langfristige Zufriedenheit seiner Kunden. Anspruch von Schulte ist es, für jede Einbausituation und jeden Duschtyp das passende Duschkonzept zu entwickeln. Entdecken Sie die Schulte Produkte hier bei Duschmeister!

Zu allen Schulte Duschen Schulte Serien entdecken

Schulte DuschkabinenSerien im Überblick

Producten van Schulte – online kopen bij Douchemeister.nl 

Een van onze grootste fabrikanten is Schulte welke in Duitsland al meer dan 100 jaar douchecabines produceert in het Sauerland. Met de rechtstreekse samenwerking kunnen wij u alle producten voor de badkamer aanbieden tegen zeer gunstige prijzen. Schulte is een van de weinige fabrieken in Duitsland die met de eigen glasproductie in staat is snel uw douchecabine op bestelling te produceren. Zo worden ook de standaard douches op bestelling geproduceerd, maatwerk douchecabines, badwanden en douchedeuren snel en vakkundig in eigen huis vervaardigd, levering direct vanaf Schulte naar uw verzendadres zonder tussenkomst van dealers of groothandels. Hiermee zal uw bestelling nog sneller geleverd worden. Met de 10 jaar fabrieksgarantie van Schulte bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig douche product. Moderne en traditionele douchecabines in vele modellen en series verkrijgbaar. Standaard douches maar ook speciaal voor u op maat gemaakt. Het blijft niet alleen bij produceren van douchecabines, ook biedt Schulte een inmeetservice & Montageservice aan zodat u gewaarborgd bent van een passende douchecabine geplaatst en wel bij u thuis. Bestel eenvoudig uw Schulte douchecabine bij Douchemeister.nl. Heeft u vragen over een Schulte product dan staan wij u graag telefonisch te woord of stuur ons een email.

 

Een passende Schulte douchecabine voor elke situatie in de online shop

 

Bij Douchemeister vindt u alles van Schulte voor uw badkamer. Douchecabines, Douchebakken, badwanden, radiatoren, douchepanelen en regendouches. Een enorm aanbod van standaard douches en maatwerk, design radiator standaard of speciaal voor u op maat gemaakt! Schulte heeft voor elke situatie wel een oplossing voor uw douche, keuze uit duizenden standaard maten of met maatwerk. Neem gerust contact op zodat wij u vakkundig kunnen adviseren over de mogelijkheden van een Schulte product. 

Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, er is altijd een oplossing voor een passende douchecabine of douchedeur. Een grote keuze in de online shop, eenvoudig kunt u uw zoektocht filteren tot uw gewenste douchecabine of badwand. Maatwerk badwanden bieden ook voor een bijvoorbeeld zeshoekbad vele modellen van Schulte als mogelijkheid. Design radiatoren met verschillende standaard aansluitingen of ook middels een maatwerk radiator met veel mogelijkheden tot zelfs een schuinte voor een schuin dak in uw badkamer. Douchebakken voor gelijkvloers of inbouwelementen om een douchevloer veilig waterdicht te maken. kunt u het product online niet vinden? of wilt u advies? neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u met alle plezier om het passende product te vinden. 

 

Douchecabines & Badwanden van Schulte bij Douchemeister.nl

 

Met een bestelling van uw Schulte-product op Douchemeister.nl kunt u profiteren van vele voordelen. Bij een aankoop in onze webshop hoeft u geen vakman te zijn, u kunt eenvoudig uw bestelling zelf samenstellen. Heeft u toch nog vragen? laat u zich dan adviseren door een van onze douche-experts en zoek samen een passend product na gelang al uw wensen.

Bent u niet zeker of het doucheproduct wel gaat passen in uw badkamer? Laat dan niets aan het toeval over en bestel eenvoudig online de Schulte inmeetservice, binnen enkele dagen neemt een monteur contact met u op om een afspraak te maken om uw douchesituatie op te meten en advies te geven. Hiermee bent u gewaarborgt van een passende douchecabine zonder zorgen.

Bestelt u het Schulte product bij Douchemeister.nl dan wordt het product rechtstreeks van Schulte bij u thuis bezorgt. Heeft u een extra montageservice bij het product besteld dan zal de monteur zich binnen enkele dagen melden om een montageafspraak te maken. De levering en de montageservice op een dag? Ook dat kan met de montage-plus service, de Schulte monteur neemt uw douchecabine mee op de dag van montage.

Bent u geïnteresseerd in een product van Schulte of andere sanitair producten, zoals douchebakken design-radiatoren, douchepanelen en regendouches in onze online shop profiteer dan van onze service & advies. Wij streven er naar om u zo veel mogelijk informatie te geven via onze webshop. Heeft u toch nog vragen? neem dan per email of telefonisch contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Naar Boven