Terug

Foto-actie "mijn droom bad"

U wilt aan onze foto actie "Mijn droom badkamer" deelnemen en een tegoedbon van € 30,00 ontvangen? Prima!

Allereerst willen wij u vriendelijk bedanken!

Wij zijn zeer vereerd dat u voor een product van Douche-expert heeft gekozen. Wij nemen alleen kwaliteitsproducten op in ons assortiment,
Met deze actie willen wij u laten zien hoe de producten er in de praktijk uitzien anders dan in een catalogus Help ons hiermee

Zo eenvoudig gaat dat:

1) Stuur ons een foto van uw badkamer met een product van Douche-expert.nl
2) Laden Sie Ihr Foto über unser Kontaktformular hoch und beschreiben Sie kurz Ihr Projekt - fertig.

Deze informatie hebben wij nodig in de mail:

  • Uw naam en woonplaats
  • Uw emailadres
  • Benoemd het artikel, welke u heeft gekozen (wanneer mogelijk)
  • Een korte tekst, die we bij de foto kunnen toevoegen

Dat is ons bedankje voor u werk:

Als Dankeschön, dass sie uns Ihr Foto zur Verfügung stellen, erhalten Sie einen 30,00 €- Shop-Gutschein-Code zur eigenen Verwendung oder auch zur Weitergabe.

Veel plezier bij het fotograferen van uw droombadkamer!

Wij verheugen ons op uw foto's!

Ihr bernd Burmeister

Actievoorwaarden:

Leeftijd deelname 18 jaar of ouder.

Uw foto wordt redactioneel gekeurd en eventueel bewerkt.

Met het inzenden van uw foto geeft u ons de machtiging om uw foto te publiceren op onze internet-shops www.douche-expert.nl - www.duschmeister.de en op www.facebook.com/douche-expert.nl - www.facebook.com/duschmeister.

Als u een foto voor deze actie aan ons verstuurt vervallen voor u alle auteursrechten.

Wat gebeurd er met de rechten van uw foto?

Met inzenden van uw foto overdraagt u het bezit en gebruikers-recht over aan Douche-expert en Duschmeister. Wij behouden ons het recht de foto over een lange periode te bewaren en te bewerken.

Wat gebeurd er met uw persoonsgegevens?

Als winnaar verklaart u met het deelnemen van deze actie dat wij uw achternaam en woonplaats mogen publiceren. De gegevens van de winnaar zullen intern worden gebruikt om u de prijs te overhandigen/overschrijven.

Wanneer win ik een prijs?

U wint alleen eenmalig een tegoedbon van € 30,00 als uw foto (dit geldt ook als u meerdere foto's toezend) wordt uitgekozen voor publicatie in onze webshops. Het inzenden van een of meerdere foto's betekend niet direct dat deze in de webshop gepubliceerd worden. Deelnemers hebben geen invloed of een foto wel of niet gepubliceerd wordt.

Zodra wij hebben besloten dat de foto gepubliceerd gaat worden wint u uw prijs. Wij zullen u binnen 2 dagen informeren en u de tegoedcode toesturen t.w.v. € 30,00 welke u kunt besteden in een van onze 2 webshops www.douche-expert.nl of www.duschmeister.de.

Naar Boven