Hansgrohe Markenshop

Dusch und Badarmaturen von Hansgrohe

 Hansgrohe steht für ?Perfektion in Dusch und Badarmaturen?. Gründer ist der damals dreißigjährige Hans Grohe, der eine hervorragende berufliche Orientierung in der Metallproduktion fand. Schon immer vom Element Wasser fasziniert, war er einer der Ersten, der den neu aufkommenden Trend der privaten Hausbäder erkannte und demnach die hochwertigen Produkte für die Küche und das Bad entwarf. Weiter unten finden Sie alle Produkte aus dem Hause Hansgrohe.

Hansgrohe Produkte entdecken

Hansgrohe Kategorien

Hansgrohe Produkte

Filter
Prijsbereik
van 16 € Tot 1039 €
Fabrikant
Lieferzeit
Filter wissen
Terug
105 Ergebnisse
Sorteer op:
123

 Hansgrohe in de grote online shop van Douchemeister.nl

Bent u op zoek naar een kraan met kwaliteit voor de badkamer? Hansgrohe staat hoge kwaliteit en design.

Luxueus ? verfijnd

Houdt u van een elegante en huiselijke badkamer? En om uw eigen stijl van wonen ook in uw badkamer te weerspiegelen? Als u waarde hecht aan moderne ruimtearchitectuur, zoals de transparante verbinding van comfortzones en dit graag combineert met luxe, dan spreekt de badkamercollectie van Axor Citterio u zeker aan. Deze collectie pikt de internationale impulsen op en brengt designklassiekers van de hoogste kwaliteit. 

Modern ? natuurlijk

De droom van een plek van rust en eenvoud, bevrijd van al wat overbodig is: de ideale badkamer die alle trends trotseert en op een bijzondere manier oorspronkelijkheid uitstraalt. En dat zonder concessies aan het design. Als basisbehoeften in een tijdloze, moderne vorm gegoten moeten worden, dan is de collectie Axor Starck de perfecte keuze. Haar minimalistische uitgangspunten zijn krachtig en overtuigend, alsof het vertrouwde vormen uit de natuur zijn. In de combinatie met natuurlijke materialen is deze badkamer een bron van bezinning.

 

Meer doucheplezier met Select

Een echte klik onder de douche

Raindance Select hoofd- of handdouches zijn uitgerust met een Select-knop, waarmee u door zacht op de knop te drukken verschillende straalsoorten kunt selecteren. En met de Select-knop op thermostaten zoals ShowerSelect of ShowerTablet bedient u uw douches. Moeizaam draaien en instellen van de gewenste douchestanden behoren daarmee tot het verleden ? wat vooral met ingezeepte handen heel handig is. Afgezien van het feit dat het geweldig werkt, een echte blikvanger is en iedereen het leuk vindt, staat de Select-knop ook voor de volgende Hansgrohe bedieningsfilosofie: goed badkamerdesign moet intuïtief en comfortabel zijn. Voor iedereen.

TRND-campagne: 400 overtuigde gebruikers van de Raindance Select handdouche!

Door middel van een uitgebreide marketingcampagne in samenwerking met TRND, een internationaal Word-of-Mouth marketingbureau, werden 400 consumenten in Nederland en Vlaanderen in de gelegenheid gesteld om de Raindance Select handdouche thuis in hun eigen badkamer te testen en te beoordelen. Het resultaat is overweldigend: 99% van de deelnemers is ervan overtuigd dat je met de innovatieve Select-knop op de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet snel en eenvoudig wisselt tussen de drie verschillende straalsoorten.

Naar Boven