Terug

Badwanden

1Inbouwsituatie kiezen
2Type deur kiezen

Wählen Sie die gewünschten Türarten zu Badwanden:

Badwand met ziiwand

Vouwdeur

Draaideur

Schuifdeur

Filter

Wählen Sie die gewünschten Türarten zu Badwanden:

Badwand met ziiwand

Vouwdeur

Draaibare badwand

Schuifdeur

Prijsbereik
van 59 € Tot 1579 €
Fabrikant
Lieferzeit
Inbouwsituatie
Türart
Breedte
Glassoort
Model
Constructie
Montage
Filter wissen
Terug

141 Ergebnisse

Sorteer op:
Infos

Badwand advies

Een bad en douchecombinatie is in vele gevallen gewenst bij een bad in de badkamer. Met een eenvoudige installatie van een badwand welke in vele modellen leverbaar zijn heeft u in een handomdraai een douchegelegenheid in uw bad.

Een badwand in plaats van een separate douchecabine

Als u geen separate douchecabine kunt of wilt plaatsten in uw badkamer maar toch een douchegelegenheid wilt dan kan dit natuurlijk ook in bad. Veel baden hebben een zijde waar ook gedoucht kan worden. Een spatscherm voorkomt dat de gehele badkamer nat wordt. Badwanden zijn in vele modellen leverbaar in zowel kunststofglas als echt veiligheidsglas. De montage van een badwand is vrij eenvoudig voor zelfmontage maar kan eventueel ook met montage bestelt worden.

Douchen in bad zonder bescherming geeft veel wateroverlast in uw badkamer. Een douchegordijn heeft vele nadelen omdat deze vaak niet goed afsluiten, plakt en lang nat blijven waardoor er sneller schimmelaanslag ontstaat.

Een badwand laat weinig restwater achter en kan snel en eenvoudig droog gemaakt worden, een speciale glasbescherming op echt-glas vereenvoudigd deze reiniging. Een badwand werkt als een spatscherm en is in de meeste gevallen weg te draaien, meerdere delen kunnen in elkaar gevouwen worden en op de de kopse kant van het bad weggezet worden. Hierdoor vergroot u optisch de ruimte in uw badkamer als er niet gedoucht wordt of als u relax wilt badderen.

Badwand als luxe aanvulling in uw badkamer

Naast de praktische voordelen ten opzichten van bijvoorbeeld een douchegordijn is een badwand ook visueel een mooier alternatief. Ook wanneer u het gehele of bad wilt afsluiten met een bad-schuifdeur en of zijwand is optische een een glazen badwand welke lichtdoorlatend is een perfect alternatief.

Het verfraaid uw badkamer en een lichtdoorlatend badscherm geeft een ruimtelijk effect, ook tijdens het douche in bad geeft het geen gevoel van opsluiting. Als u toch een privacy gevoel wilt tijdens het douchen zijn er verschillende glas- en kunststofglas decors leverbaar van geheel matglas tot aan matige doorkijk van de badwand.

Ruimte besparen door uw bad als doucheruimte te gebruiken met een luxe badwand. Geen aparte douchecabine omdat de ruimte dit niet toelaat. Met het grote assortiment badwanden in onze Online-Shop van Douchemeister.nl vindt u gegarandeerd een passende oplossing voor een badscherm passend op uw bad.

Vele variaties in badwanden

Als afscheiding van uw bad zijn er vele mogelijkheden met badwanden in onze Online-Shop. Een badwand over de gehele lengte of een gedeelte van het bad. Een enkele of een vouwbare badwand, een vaste douchescherm of meerdere glasdelen zodat zelfs een hoekbad of zeshoek tot mogelijkheden bestaat. Heeft u een bad welke enkel met de lange zijde tegen de muur staat? ook dit hoeft geen probleem te zijn, wegklapbare badwanden op de lange zijde die u geheel omsluiten. Een vaste zijwand met daaraan een badwand in een of meerdere delen kan een oplossing bieden voor douchen in het bad.

Badwanden hebben verschillende mogelijkheden tot het open en sluiten. De badwanden zijn uitgevoerd in draaibare delen, wegklapbare delen of een combinatie van draaibaar en schuifbaar.

De volgende badwand variaties zijn mogelijk:

Badwand met ziiwand

Deze badwand wordt gecombineerd met een vaste wand. De badwand laat zich eenvoudig opvouwen en kan weggezet worden tegen de zijwand zodat u een comfortabele instap behoudt. De montage van een badwand is ongecompliceerd en kan met enige vakkennis zelf gemonteerd worden.

Vouwdeur

Een vouwdeur als badwand kan in de meeste gevallen geheel weggeklapt worden. Hiermee heeft u geen belemmering bij het in bad of de praktische rede, bij het schoonmaken van uw bad. Het merk Schulte heeft vele mogelijkheden in vouwbare badwanden.

Draaibare badwand

Deze badwanden bestaan uit één, twee of meerdere glasdelen dit ook weer afhankelijk van elkaar gedraaid kunnen worden. Eerst een vast glas element behoord ook tot een mogelijkheid.

Schuifdeur

Ruimte besparend in en rondom het bad bereikt u met schuifdeuren welke met gelagerde rollers zich soepel laten openen en sluiten. Draaibaar en schuifbaar gecombineerd behoord ook tot een mogelijkheid.

Eenvoudig online bestellen van een badwand en onze service

Of u nu voor een badwand met een zijwand, draaibaar of uitschuifbaar kiest: Wij leveren enkel hoogwaardige producten van bekende Duitse fabrikanten zoals Schulte, Breuer, Kermi en Hüppe.

Kies snel en makkelijk stapsgewijs uw badwand uit. belangrijk is dat u de scharnierzijde aangeeft, dit is de zijde gezien als u voor het bad staat daar waar de badwand aan de muur komt. De maatvoering die genoemd worden zijn nagenoeg altijd de maten van het bad waar de badwand op past, dus u hoeft enkel de buitenmaten van het bad te controleren. Uiteraard is de beschikbare hoogte belangrijk en de plaats van de kranen en andere accessoires. Heeft u een gecompliceerde situatie dan kunnen wij samen met u tot een oplossing komen en u een maatwerkblad toesturen. Wilt u zelf het risico niet lopen dan kunt u onze inmeet- en/of montageservice bestellen.

Aansluitend kunt u de badwand geheel naar eigen smaak samenstellen zoals het kiezen van profielkleur en glassoort. Heeft u ook nog een badkraan of andere accessoires nodig voor uw badkamer? Bekijk dan ook eens ons grote assortiment Badarmaturen en toebehoren in onze sanitaire Online-Shop.

Übrigens: Obwohl Sie auch als Mieter sehr wohl Bohren dürfen, um eine solche Badewannenfaltwand zu installieren, so haben Sie dennoch die Möglichkeit etliche Faltwände zuverlässig und sicher über die „Nie wieder Bohren - Klebetechnik“ zu montieren. Achten Sie bei Bedarf im Konfigurator auf den Bereich „Ohne Bohren“. Wenn hier ein solches Klebeset für 29,- Euro angeboten wird, eignet sich die Faltwand auch zu dieser Art der Montage und die Bohrmaschine kann im Schrank bleiben.

Naar Boven
Actie

Alles inclusief