Filter

Prijsbereik
van 717 € Tot 2667 €
Fabrikant
Inbouwsituatie
Türart
Breedte
Glassoort
Model
Glasstärke
Höhe
Lieferzeit
Constructie
Montage
Profielkleur
Radius
Serie
Filter zurücksetzen

33 Ergebnisse

Sorteer op:

Een profielloze douchewand met de Davita serie van schulte koopt u bij Douche-expert.nl

 

Een vol glas douchecabine zonder profielen met het glas direct aan de wand. Douche-expert.nl biedt u de Davita serie aan van Schulte tegen zeer gunstige prijzen. Een vol-glas douche zonder profielen aan de wand laat zich eenvoudig reinigen, mede door de glasvlakke scharnieren aan de binnenzijde van de douchedeur.  

Schulte Davita: zekerheid van a tot z. 

Elke badkamer of douche is anders en zo heeft elke douchesituatie zijn specifieke wensen. Met de Douchecabines van de Davita serie zijn de vele toepassingen mogelijk. De Davita serie wordt speciaal ingemeten en geplaatst door de fabrikant Schulte. Of u nu een Vijfhoek douche zoekt, een draaideur voor in een nis, of een Walk-in douche dit alles is geen probleem bij Douche-expert.nl. Glas bescherming middels Fixil-behandeling is in deze serie standaard. Met de speciale Inmeetservice en montageservice bent gewaarborgd van a tot z. U loopt geen enkel risico omdat u de verantwoording geheel bij de fabrikant Schulte neerlegt.   

Een luxe douche voor in uw badkamer 

Met een Schulte Davita koopt u geen eenvoudige douche, de doucheruimte wordt nauwkeurig ingemeten dit omdat de glasdelen direct tegen de muur komen. Alle oneffenheden dienen met het glas te worden opgevangen. Door deze profielloze douchecabine geeft u uw badkamer een ruimtelijk effect, U kunt kiezen voor helderglas of een ander glassoort, ook de kleur van het beslag kunt aanpassen, chroom of rvs-look passend in uw badkamer. Een gerond scharnier of rechthoekig alles naar wens samen te stellen. U koopt uw Schulte Davita douche eenvoudig en voordelig online op douche-expert.nl.

Naar Boven
Actie

Alles inclusief