Sanitair merken

 Hoogwaardige bekende sanitair merken bij Douchemeister.nl

In de online-shop van Douchemeister.nl vindt u hoogwaardige sanitair-merken die voordelig worden aangeboden. Wij werken direct samen met de sanitair fabrikanten waardoor de top-merken scherp aangeboden kunnen worden. De sanitaire producten worden direct door ons voor u bij de producent besteld zonder tussenkomst van derden, rechtstreekse levering van fabrikant bij u thuis bezorgt weinig kosten, snelle levering door de rechtstreekse bezorging. In onze Douchemeister shop kunt u producten van bijvoorbeeld Schulte Douchecabine of baden van Kaldewei zelf samenstellen op uw persoonlijke wensen, deze worden dan voor u speciaal op bestelling geproduceerd. Neem even de tijd en richt zelf uw badkamer in met de topmerken van Douchemeister.nl.

Die beste sanitair-merken voor de beste prijs

Douchemeister is de online santairwinkel met de beste sanitair merken voor de badkamer. Van Hüppe Douchecabines tot douchebakken van Breuer, Whirlpool-baden van Ottofond en meer. In onze online shop vindt u alles voor de badkamer van douchearmaturen van Hansgrohe tot sanitair van Villeroy & Boch en design-radiatoren van Schulte.

Onze speciaal geselecteerde bekende Europese sanitair-merken geven in de meeste gevallen een langere garantie dan de voorgeschreven 24 maanden, 5, 10 jaar en zelfs 30 jaar fabrieksgarantie op de producten van Kaldewei. Onze Duitse douchewanden&douchecabine fabrikanten Schulte en Breuer geven een na-levergarantie van 20 jaar, dit betekend dat onderdelen van uw douchecabine altijd leverbaar zijn in dit termijn. De productie van douchecabines in Duitsland  worden geproduceerd onder de strenge TÜV-Norm EN 14428, dit geeft u de garantie van een kwalitatief hoogwaardig product.

Naar Boven