Specialistische Montage van de fabriek

Montageservice

Ook in Nederland en België wordt de montage van een douchecabine ondersteund. Zo bent u verzekerd dat de gekochte douchecabine bij Douchemeister vakkundig wordt geplaatst.

Onze montageservice

Als u onze montageservice besteld, komt een monteur na de levering van de douchecabine binnen 1-2 weken uw douchecabine plaatsen.

Als uw wilt dat de levering en montage op dezelfde dag plaatsvindt dan kunt u tegen een meerprijs de Montage-Plus bestellen. De levering geschied dan niet via een transporteur maar zal de douchecabine door de monteur zelf worden mee gebracht op de dag van plaatsing.

Uw voordeel

Uw voordeel is niet alleen dat u zelf de douchecabine hoeft te monteren maar dat het ook op een professionele wijzen wordt uitgevoerd met benodigde garanties.

De verantwoording wordt door ons overgenomen, mocht er bijvoorbeeld een beschadiging ontstaan aan de douchecabine dan bent u ervan verzekerd dat het door ons wordt opgelost.

Montage bestellen

Zo verloopt een montage bestelling

Aufmaß bestellen

1. Montage bestellen

U besteld een montageservice direct samen met de gewenste douchecabine of naderhand in onze shop.
Meer info

Termin vereinbaren

2. Afspraak montage

2 tot 5 werkdagen na de levering van de douchecabine zal de monteur zich melden om een montage afspraak te maken.
Meer info

Aufmaß vornehmen lassen

3. Montage

1 tot 2 weken na de levering zal de monteur de douchecabine op de afgesproken datum komen plaatsen.
Meer info

Montageservice bestellen

Veel gestelde vragen

kan ik achteraf nog een montage-afspraak maken?

U kunt na een bestelling of levering altijd nog kiezen om het product alsnog door de Montageservice te laten plaatsen.

Moet ik de monteur contant betalen?

Nee, u hoeft de monteur geen geld te geven.

De montage heeft u met de bestelling van de montageservice reeds voldaan.

Montageservice

Hoe verloopt een montage afspraak?

Als u bij ons een product aanschaft zonder montage dan dient u middels de montagehandleiding de montage zelf te verzorgen.

Als u voor een montageservice heeft gekozen dan zal er na de levering door een transporteur (2-5 dagen) telefonisch contact op worden genomen door de monteur om een montage-afspraak te maken.

Het is ook mogelijk dat de monteur uw product gelijktijdig meebrengt op de montage-dag. dit scheelt een extra afspraak met de transporteur. Dit is mogelijk met onze Montage-Plus service.

Wat is montageservice?

Montageservice betekend, dat er een door de fabrikant aangestelde monteur bij u thuis het bestelde product komt monteren.

Als u kiest voor de montageservice dan neemt de monteur na levering van het product door een transporteur telefonisch contact met u op. Er zal dan een afspraak gemaakt worden voor montage van het product.

De montage vindt in de regel plaats binnen 1-2 weken na uitlevering van het product.

Uw voordeel met de montageservice is niet alleen dat u het zelf niet hoeft te installeren, maar ook dat u de verantwoordelijkheid weerlegt bij de fabrikant.

Montage op een douchebak of op de vloer

Of u nu een douchecabine op een douchebak of op de vloer wilt plaatsen, beide is mogelijk. Het echter wel van belang de specifieke maten op te geven die u nodig heeft. De maatvoering die ten aller tijden genoemd worden zijn douchebakmaten. Bijvoorbeeld: een 900 x 900 cabine wordt standaard geproduceerd voor 900 mm douchebak, zowel ingetegeld -10/20mm (wandtegel op de douchebak) als niet ingetegeld (douchebak tegen de wandtegel). De afmeting van de douchecabine is ten aller tijden kleiner dan de genoemde 900 mm, dit omdat de douchecabine altijd zo dicht mogelijk op de binnenrand moet komen te staan. De maatvoering van en 900 cabine (buitenkant wandprofiel) is maximaal bijv. maar 870 mm.

Belangrijk voor een montage op een douchebak:

foto-montage-auf-duschbeckenMocht u een bestaande douchebak hebben en u wilt een nieuwe cabine willen bestellen dan dient u de maatvoering van de douchebak op te geven. Belangrijk is de maat van de muur tot aan de buitenzijde douchebak, zo ook de breedte van de douchebakrand deze mag niet minder zijn dan 50 mm. Valt deze maat tussen de door ons aangegeven douchebakmaat dan past een standaard cabine. Mocht u een andere maatvoering hebben van de douchebak dan kan een maatwerk douchecabine een oplossing zijn.

 

 

Geef altijd uw douchebakmaat op!

Naar douchebakken in onze Online-Shop.

 

Belangrijk voor montage op de vloer:

montage-auf-und-ohne-duschbeckenDe genoemde standaard maten bijv. 900 x 900 zijn douchebakmaten, de standaard douchecabine is altijd (tenzij anders aangegeven) kleiner dan 900 x 900! U dient dus rekening te houden met een eventuele dorpel of tegelwerk dat deze niet op hart 900 moet komen. Wij sturen u graag een detailtekening met de exacte maatvoering van de gekozen cabine als u het tegelwerk af wilt stemmen op een standaard douchecabine. In de tekening hiernaast ziet u als voorbeeld een 900 x 900, zoals u kunt zien is de midden-glas-maat bij deze tekening c.a. 860 mm. Vraag altijd de maatvoering op! dit verschilt per merk/serie.

 

Uiteraard is een andere afmeting bij de meeste cabines mogelijk met maatwerk. U dient dan duidelijk de maatvoering op te geven, u kunt kiezen uit 3 opties voor het opgeven qua maatvoering:

  • Buitenzijde profiel
  • Midden glas
  • Binnenzijde profiel

Hoe monteer ik een wellness/complete douchecabine?

In deze video kunt u de montage van een complete douchecabine bekijken;

Montagevideo complete douchecabine

 

 

 

Heeft u nog vragen?
Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Bij vragen kunt u onze klantenservice dagelijks ma t/m vr. van 10:00 tot 17:00 bereiken.

+49 (0) 41 02 / 80 39 20

Wir beraten Sie persönlich!

Gratis inmeetservice bij de Schulte Davita serie!

Een zorgeloos pakket: Bij het kopen van een Davita serie van Schulte zijn de inmeet- & montage-service + de Fixil glasbescherming inbegrepen!

Nu de Davita serie ontdekken
Aufmaß kostenlos: bei allen Davita Duschen!

Montage bij Douchemeister

Kwaliteitsproducten van zowel Breuer en Schulte zijn onze kern-producten. Tot wel 10 jaar garantie spreekt voor zich. Om een aanschaf van een douchecabine geheel compleet te maken bieden wij u de inmeet- en montage-service aan tegen eerlijke en vaste prijzen (eilanden op aanvraag). Een bestelling van een betaalbare douchedeur of douchecabine bij Douchemeister combineren met de inmeetservice en of de montageservice hoort bij de extra service. Schulte en Breuer gevestigd in Duitsland bieden niet alleen producten maar ook uitgebreide services. Bij eventuele vragen kunt u ons telefonisch ook Nederlandstalig bereiken ma. t/m vr. 10:00-17:00 onder het telefoonnummer +31 0 26 3216313.

Naar Boven