Zodat uw douchecabine perfect past

Inmeetservice

Zodat uw nieuwe douchecabine ook daadwerkelijk goed gaat passen, is een exacte maatvoering een zeker een must. Een inmeting en een technische contole door de fabrikant geeft u de zekerheid voor een perfect passende douchecabine.

Geen Risico

voor als u niet zeker bent of dat de gewenste douchecabine wel gaat passen, of u zelf niet het risico wilt lopen op een foutieve bestelling, dan adviseren wij u om gebruik te maken van de inmeetservice met de voordelen:

Na de inmeting krijgt u van ons eerst nog het voorstel voordat u besteld, zodat u verzekert bent van een passende douchecabine offerte.

100% pas-garantie

Wij sturen u een expert, die voor u alle maatvoering neemt die nodig zijn voor een passende douche-oplossing.

U spaart moeite en hoeft zich geen zorgen te maken of dat de gewenste douchecabine ook daadwerkelijk wel gaat passen.

Naar inmeetservice bestellen

Zo verloopt de inmeetservice

inmeting bestellen

1. inmeting bestellen

U besteld een inmeetservice van Schulte, Breuer, Dusar, Hüppe, Kermi, Doccia of Profiltek in onze shop.
meer info

Afspraak maken

2. Afspraak maken

Een van onze specialisten melden zich bij u om een afspraak ter plaatse te maken.
meer info

Uitvoering maatvoering nemen

3. Uitvoering maatvoering nemen

Punctueel op de afgesproken tijd komt de specialist bij ter plaatse. Hij neemt alle benodigde maatvoering.
meer info

Voorstel offerte ontvangen

4. Voorstel offerte ontvangen

Wij controleren het voorstel van de fabrikant en sturen u na enkele dagen een passende offerte
meer info

naar inmeetservice - bestellen

Veel gestelde vragen over de inmeetservice

Inmeetservice bestellen

Bent u onzeker, of dat u wel het goede model kiest?
U wilt een foutieve bestelling vermijden i.v.m. de maatvoeringen?
U bent er niet zeker van of het wel gaat passen?
Dan adviseren wij u onze voordelige inmeetservice te bestellen.

Wat is een inmeetservice?

De inmeetservice betekend dat er een door de fabrikant aangestelde monteur bij u thuis de douche situatie komt opmeten. Deze gegevens zullen vervolgens door de technische afdeling van de fabrikant worden getoetst en hiermee een passend voorstel maken die u van ons na enkele dagen ontvangt. Dit voorstel kunnen we dan samen doorspreken en eventueel op detail aanpassen waarna u officieel opdracht kunt geven, zo bent u verzekerd van een passende douchecabine op uw persoonlijke situatie.

 

waar moet ik op letten als ik zelf wil inmeten?

Inmeting bestaande douchebak.

Allereerst kunt u zelf een schets maken en de maatvoering hierin vermelden. U kunt ook een inmeetblad van een onze fabrikanten gebruiken. Bij een douche dient u eerst te kijken of deze waterpas staat. Als de douchebak niet waterpas is (meer dan 3mm) dan dient u het verloop door te geven. Bij een kwartronde douchebak dient u ook de Radius te vermelden (zie onderaan deze pagina). Dan meet u van de muur tot buitenzijde douchebak, dit aan beide zijdes. Dan meet u de breedte van de douchebakrand op. Met een waterpas controleert u de muren of deze loodrecht staan, bij afwijking dient u dit te vermelden. Bij eventuele dakschuinte dient u de graden aan te geven in een gedetailleerde schets, zo ook bij uitsparingen.

Geeft altijd de reële maten door! zelf geen aftrek doorvoeren.

 

Inmeten bij montage op de vloer

Allereerst kunt u zelf een schets maken en de maatvoering hierin vermelden. U kunt ook een inmeetblad van een onze fabrikanten gebruiken. Bij een inmeting op de vloer controleert u eerst de vloer of deze waterpas ligt, afwijkingen van meer dan 3mm dient u te vermelden. Bij de breedte dient te bepalen welke breedtemaat u aan gaat geven, buitenzijde wandprofiel of midden-glas! Met een waterpas controleert u de muren of deze loodrecht staan, bij afwijking dient u dit te vermelden. Bij eventuele dakschuinte dient u de graden aan te geven in een gedetailleerde schets, zo ook bij uitsparingen.

Meer informatie over:
Montage op of zonder douchebak
Radius kwartronde douchebak bepalen

Hoe verloopt de inmeetservice?

Zodra u bij ons een inmeting besteld dan zal er binnen een aantal dagen (2-5) zich een monteur telefonisch bij u melden om een afspraak te maken voor de inmeting.

Ter plaatsen zal de monteur in samenspraak met u doornemen wat uw wensen zijn, zo ook zal doucheruimte worden ingemeten. Dit wordt in een rapport opgenomen en aan de technische afdeling van de fabrikant worden overgedragen. Deze zullen de situatie beoordelen en advies geven wat de beste oplossing is. LET OP! een inmeting kan niet altijd garanderen dat er een passende oplossing geboden kan worden. Zodra wij de gegevens in huis hebben zullen wij u per email informeren wat er mogelijk is, samen in overleg met u zullen wij u een gewenst voorstel doen toekomen, deze kunt u dan bevestigen zodat het in opdracht genomen kan worden.

Bestel Inmeetservice

Hoe verloopt een inmeetservice?

Voor het geval dat u er niet zeker van bent dat een bepaalde douchecabine of douchedeur gaat passen dan kunt u bij ons de inmeetservice bestellen. Hiermee voorkomt u dat u iets besteld wat achteraf eventueel niet gaat passen. Met een inmeting weerlegt u de verantwoording van de bestelling bij de fabrikant.

Een inmeting kan alleen plaatsvinden als de doucheruimte helemaal opgeleverd (tegelwerk) is. Als u een douchecabine wilt vervangen dan dient de oude cabine voor de inmeting verwijderd te zijn. Als dit niet het geval is kan het zijn dat de fabrikant geen garantie geeft op de inmeting.

 

Zo verloopt de inmeetservice:

Stap 1
U kunt een inmeetservice bij ons bestellen van de fabrikanten Schulte, Breuer, Hüppe en Koralle. Dit kan in combinatie van een bestelling van uw gewenste product of enkel de inmeting.

Stap 2
Als u de inmeetservice heeft besteld zal de monteur zich telefonisch binnen 72 uur bij u melden om een afspraak te maken. Zorg daarom dat u een telefoonnummer opgeeft waar u overdags en avonds op te bereikbaar bent. Tijdens de inmeting ter plaatsen zal de monteur uw wensen doornemen en de situatie secuur opmeten. Houd er rekening mee dat bij bijv. een moeilijke situatie een inmeting geen garantie geeft dat er ten aller tijden een douche oplossing gecreëerd kan worden, zo ook kan de monteur ter plaatsen u geen garantie geven voor een passende oplossing.

Stap 3
De monteur zal de technische gegevens doorsturen aan de fabrikant, deze zullen de gegevens door de technische afdeling laten beoordelen. na deze beoordeling zal er een uitsluitsel volgen over wat er mogelijk is. Dit proces duurt ongeveer 1 week.

Stap 4
Nadat wij de gegevens van de fabrikant hebben ontvangen zullen wij u middels de inmeetgegevens een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Dit als basis om samen met u te bekijken wat er zoal mogelijk is en zo tot een passend voorstel te komen.

Stap 5
Zodra u tevreden bent met het voorstel dan kunt u deze aan ons bevestigen. Wij zullen u dan het definitieve voorstel/factuur doen toekomen. Zodra u deze heeft voldaan zullen wij de opdracht doorsturen naar de fabrikant zodat deze in productie genomen kan worden. Vanaf dit moment duurt de productie c.a. 3/4 weken.

Waarom inmeetservice bestellen?

Voor het geval dat u onzeker bent van de situatie kunt u makkelijk de inmeetservice van de fabrikanten bestellen. In vele gevallen speelt technische kennis een grote rol voor een passende douchecabine. Omdat de meeste douchecabines speciaal voor u op bestelling geproduceerd wordt is het niet mogelijk het product retour te zenden. Met de inmeetservice voorkomt u dat een douchecabine achteraf misschien niet past, u weerlegt de verantwoording bij de fabrikant!

Inmeetservice, betekend dat er een monteur aangesteld door de fabrikant op afspraak bij u de situatie ter plaatsen komt opmeten en advies geeft wanneer nodig. De inmeetgegevens gaan naar de technische afdeling van de fabrikant, en deze zullen bekijken welke mogelijkheden er passend zijn voor uw situatie. De gegevens zullen aan ons worden doorverwezen waarna wij u het voorstel doen toekomen per email. Na overleg en bevestiging kan de douchecabine in alle vertrouwen geproduceerd worden.

Bij de Davita en de First GlassSerie is de  inmeetservice en montageservice inclusief.

Heeft u nog vragen?
Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Bij vragen kunt u onze klantenservice dagelijks ma t/m vr. van 10:00 tot 17:00 bereiken.

+49 (0) 41 02 / 80 39 20

Wir beraten Sie persönlich!

Gratis inmeetservice bij de Schulte Davita serie!

Een zorgeloos pakket: Bij het kopen van een Davita serie van Schulte zijn de inmeet- & montage-service + de Fixil glasbescherming inbegrepen!

Nu de Davita serie ontdekken
Aufmaß kostenlos: bei allen Davita Duschen!

Inmeetservice bij Douchemeister

Kwaliteitsproducten van zowel Breuer en Schulte zijn onze kern-producten. Tot wel 10 jaar garantie spreekt voor zich. Om een aanschaf van een douchecabine geheel compleet te maken bieden wij u de inmeet- en montage-service aan tegen eerlijke en vaste prijzen (eilanden op aanvraag). Een bestelling van een betaalbare douchedeur of douchecabine bij Douchemeister combineren met de inmeetservice en of de montageservice hoort bij de extra service. Schulte en Breuer gevestigd in Duitsland bieden niet alleen producten maar ook uitgebreide services. Bij eventuele vragen kunt u ons telefonisch ook Nederlandstalig bereiken ma. t/m vr. 10:00-17:00 onder het telefoonnummer +31 0 26 3216313.

Naar Boven