Breuer Markenshop

Breuer Duschen und Mehr

Das Angebot von Breuer spiegelt die Vielfältigkeit dieses Herstellers wieder.
Neben Duschkabinen in allen Varianten, finden sich auch Duschpaneele,
Duschwannen und weitere nützliche Elemente rund um die praktischen Duschvorrichtungen.

Dennoch liegt der Fokus dieses Herstellers natürlich klar auf den Duschkabinen, und unser Sortiment diesbezüglich hat für jeden Anspruch die passende Lösung.

Produkte der Firma Breuer sind im Online Shop von Duschmeister zu äußerst ansprechenden Preisen zu bekommen.

Breuer Produkte entdecken

Breuer Kategorien

Breuer Produkte

Filter
Prijsbereik
van 39 € Tot 2189 €
Armatuur
Form
Fabrikant
Komfort
Kopfbrausengröße
Lieferzeit
Inbouwsituatie
Türart
Breedte
Hoogte
Glassterkte
Glassoort
Kleur
Model
Express levering
Constructie
Materiaal
Montage
Profielkleur
Radius
Serie
Verstellbarkeit
Bad-breedte
Bad-diepte
Bouwhoogte
Strahlarten
Struktur
Filter wissen
Terug
265 Ergebnisse
Sorteer op:
1234

Merk kwaliteit: Breuer in de online shop van Douchemeister.nl

Wij van Douchemeister bieden kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Kwaliteit van de beste Europese fabrikanten, tot deze behoort ook de Duitse douchewand fabrikant Breuer. Deze douche specialist biedt naast de vele standaard douchecabines ook speciaal op maat gemaakte douchecabines welke gewoon online besteld kunnen worden bij Douchemeister.nl. Met al meer dan 40 jaar ervaring biedt Breuer een uitgebreid programma met de beste service van advies tot aan de montage van uw douchecabine. Bij Breuer staat klantenservice en kwaliteit op de eerste plaats. Ontwikkeling en productie van moderne en degelijke douchecabines worden vervaardigd in Neuwied am Rhein in Duitsland. Klanten die een product van Breuer aanschaffen in onze online webshop kunnen zich verheugen op een hoogwaardig product, de beste service en advies.

Speciale douchecabine wens? Breuer heeft de oplossing!

Elke badkamer vraagt om een andere douchecabine daarom heeft Breuer een groot standaard assortiment maar ook vele maatwerk douchecabines en douchedeuren zodat er voor elke situatie een oplossing geboden kan worden, voor elke badkamer een passende Wellness cabine. Wilt u voor uw ruime badkamer een grote douchecabine of een Walk-in, een passende douchedeur tussen twee muurtjes of misschien wel een draaivouwdeur als hoekinstap. Wij geven u graag samen met Breuer advies welke douche het beste in uw badkamer uitkomt. Als u een Douchecabine of douchedeur van Breuer online in de Douchemeister shop besteld kunt u profiteren van onze service en de verschillende inmeet&montage-services.

Gewenst kunt u onze inmeetservice en of montageservice gelijk bij uw douchecabine bestelling toevoegen. De vaste prijzen voor deze en andere service kunt u makkelijk terugvinden in onze shop, of neem contact met ons op per telefoon of email.

De aanbiedingen van Breuer bij Douchemeister kopen

Het aanbod van Breuer bij Douchemeister.nl laat zien hoe uitgebreid het programma is, douchecabines, douchebakken en douchepanelen. De focus ligt bij Breuer natuurlijk bij de productie van douchecabine's waardoor er voor elke situatie in uw badkamer een passende oplossing geboden kan worden. Het volledige programma en de extra aanbiedingen met snelle levering van Breuer vindt u eenvoudig in onze online shop Douchemeister.nl. Wij hebben ons gespecialiseerd in de online verkoop van douchecabines waarmee u een douchecabine zelf kunt samenstellen en kopen tegen gunstige condities.

In het geval van Breuer producten in onze online shop zijn alle denkbare variaties leverbaar. Van een nisdeur tot een Walk-in douche met een ruime instap zonder douchedeur voor een praktische instap. Alle douches kunt u bestellen met of zonder montage, eenvoudige montagehandleiding voor zelfmontage of u kiest voor de montageservice van Breuer om u geheel te ontzorgen.

Andere producten van Breuer, die u in de online shop van Douchemeister kunt verkrijgen zoals douchebakken in vorm, kwartrond, vierkant of vijfhoek met een passende douchecabine in verschillende series. Om voor u de passende douchecabine te vinden hebben wij de Douchezoeker, hiermee kunt u eenvoudig het assortiment douchecabines filteren. Wilt u liever persoonlijk advies, dan besteld u eenvoudig de inmeetservice van Breuer. De servicemonteur neemt contact met u op voor een afspraak ter plaatsen, de monteur kan u adviseren en neemt gelijk de maatvoering, hiermee kunnen wij samen met u bekijken wat een goede oplossing is in uw badkamer.

Breuer online hier in de shop bestellen

Als u voor een nieuwe Douchecabine of andere producten van Breuer kiest, begint het comfort al bij het bestellen van het product bij Douchemeister.nl. U kunt de kleinste details kiezen zodat u zelf kunt bepalen hoe het product eruit komt zien. Wilt u advies, dan staan wij voor u klaar om u telefonisch te adviseren.

Naar Boven