Terug
Villeroy & Boch Markenshop

WC und Waschbecken von Villeroy & Boch

Villeroy und Boch gehört zu den führenden Markenherstellern von Porzellanartikeln in den Bereichen Tisch und Badekultur. Bei uns finden Sie ausgewählte Badideen, mit denen Sie Ihr Badezimmer in eine Wohlfühloase verwandeln können.

Eine zeitgemäße Technik erleichtert die Anbringung selbst in kleinsten Bädern und dank innovativer Oberflächenveredelungen lassen sich die Villeroy und Boch Produkte besonders einfach reinigen. Gerade im Bereich WC-Keramik finden Sie hier eine große Auswahl.

Villeroy & Boch Produkte entdecken

Villeroy & Boch Kategorien

Villeroy & Boch Produkte

Filter
Prijsbereik
van 99 € Tot 859 €
Fabrikant
Lieferzeit
Filter wissen
Terug
73 Ergebnisse
Sorteer op:
12

Villeroy en Boch: online kopen met veel voordeel bij Douchemeister.nl

Toilet:
Er is geen badkamertrend die in 2017 zodanig in de focus staat als het spoelrandloze toilet. Dit toilet biedt namelijk niet alleen een veiligere oplossing voor meer hygiëne in de badkamer, maar voldoet tegelijk ook aan de vraag van veel mensen naar bijzonder onderhoudsvriendelijke producten ? van gezinnen met kinderen tot oudere mensen, die het steeds moeilijker hebben met de huishoudelijke taken. Door het innovatieve, open design is werkelijk elke hoek van de toiletpot goed bereikbaar, waardoor het toilet snel en grondig kan worden schoongemaakt. Bovendien wordt de hele pot gespoeld, waardoor afzettingen worden voorkomen en er nog minder inspanning nodig is bij het schoonmaken.
Vormgeving met kleuren is de meest persoonlijke van de badkamertrends van 2017. Kleuren roepen emoties op, zorgen voor sfeer en worden in het interieurdesign doelgericht toegepast om de eigen individualiteit te onderstrepen. Zo lijkt een ruimte met vrolijk geel groter, straalt rood kracht en energie uit en zorgen blauw en groen voor rust en ontspanning.
Bijzonder populair bij het kleurontwerp van de badkamerinrichting is juist niet kiezen voor klassiek wit. Keramiek en badkamermeubels in levendige kleuren vormen een echte blikvanger en geven de ruimte een eigen behaaglijke look.
Met Villeroy & Boch bereikt deze inrichtingstrend nu ook uw badkamer. Ontdek meer dan 200 interessante nieuwe badkamerkleuren die deels door ontwerpster Gesa Hansen zijn ontwikkeld ? bijvoorbeeld met de TitanCeram-wastafels van de collectie Artis of de badkuipen 
Squaro Edge 12
La Belle en Loop & Friends.
Douchemeister verkoopt veel van de producten van Villeroy en Boch online via de internationale webshop
Naar Boven