Geberit

Filter

Prijsbereik
van 18 € Tot 4109 €
Fabrikant
Lieferzeit
Filter wissen

36 Ergebnisse

Sorteer op:

 Geberit - Sanitair thechnologie uit Zweden

Zo bouwt men tegenwoordig badkamers
Vrijheid bij de vormgeving van de ruimte, snelle voortgang op de bouwplaats en lage kosten – dat kunnen uw klanten verwachten als het om de planning en realisering van de badkamer gaat. Met de perfect op elkaar afgestemde componenten van de Geberit installatiesystemen ontwikkelt u op maat gemaakte, economische oplossingen voor elk bouwproject, van badkamersanering tot en met het maken van sanitaire ruimtes bij nieuwbouw, droogbouw en massieve bouw.

 

Geberit Duofix

Geberit Duofix is het complete programma voor alle sanitairobjecten met universeel toepasbare en zelfdragende installatie-elementen in de droogbouw. Het systeem is geschikt voor scheidingswandinstallaties, inbouwinstallaties in systeemwanden en deel- en ruimtehoge voorwandinstallaties en wordt bij nieuwbouw en bij modernisering toegepast.

 

Geberit Kombifix

Geberit Kombifix installatie-elementen bieden de oplossing voor het installeren van sanitaire ruimtes in massieve bouw. Er zijn installatie-elementen voor alle gebruikelijke sanitairobjecten leverbaar. De elementen zijn bedoeld voor toepassing voor een gemetselde of gebetonneerde wand.

Douchemeister is de leverancier van vele Geberit artikelen tegen scherpe prijzen in de online-shop.

 

 

 

Naar Boven
Actie

Alles inclusief