Wir freuen uns, dass Sie sich für uns entschieden haben.

Wählen Sie, wie Sie Ihre Ecklösung gestalten möchten:

Zurück zum ersten Schritt

Wir freuen uns, dass Sie sich für uns entschieden haben.

Wählen Sie, wie Sie Ihre Wandlösung gestalten möchten:

Zurück zum ersten Schritt

Wir freuen uns, dass Sie sich für uns entschieden haben.

Wählen Sie, wie Sie Ihre Nischenlösung gestalten möchten:

Zurück zum ersten Schritt

Wir freuen uns, dass Sie sich für uns entschieden haben.

Wählen Sie, wie Sie Ihre Bade­wannen­lösung gestalten möchten:

Zurück zum ersten Schritt

Benötigen Sie Hilfe?

Gehen Sie auf Nummer sicher: wir schicken einen Handwerker, der das Aufmaß vornimmt.

Nu inmeetservice bestellen

Unsere Handwerker bauen Ihre Duschkabine routiniert und schnell auf.

Jetzt Montage bestellen

Wir beraten fachmännisch und klären, was in Ihrem Badezimmer möglich ist.

Fachberatung: 041 02 / 80 39 20

Hier finden Sie die Antworten auf gängige Fragen rund um die Duschkabine

Zum Ratgeber

Sichere Zahlungsarten

Außerdem natürlich auch:

  • per Vorkasse
  • auf Rechnung
  • Ratenzahlung

Für Ihre Zufriedenheit

  • Telefonische Fachberatung vom Profi
  • 400.000 zufriedene Kunden
  • 10 Jahre Erfahrung

Veilig online winkelen

  • 400.000 zufriedene Kunden
  • Betaling op rekening

Duschmeister im TV

Ein Blick hinter die Kulissen:
So arbeiten wir bei Duschmeister.
Hier geht es zum Video.

Meer producten

Douchecabine voor elke situatie

 

Zins 1960 zijn grote douches in Europa in opmars en verdringen steeds meer het bad in de badkamer. Meer en meer kiest men voor luxe tijdens het douchen en met de verhogende energieprijzen is het ook waterbesparend dan dagelijks een bad vullen. De moderne Design douchewanden hebben niets meer met vroeger gemeen. Kies uit meer dan 3000 douchecabines in diversen Modellen en inbouwsituaties! Het profesionele Team van Douchemeister.nl kan u gegarandeerd een passende douche oplossing bieden in uw badkamer. Of u een douchecabine met profiel, profiel-arm of een volglas programma zoekt is een persoonlijke keuze, volglas is in opmars omdat de tegenwoordige techniek een steeds beter waterdichtheid kan waarborgen.

 

Douche plannen: Uw overzicht bewaren

 

Bij het inrichten van uw badkamer zijn vele opties mogelijk. Laat u zich gerust kosteloos adviseren door een van onze medewerkers. De keuze van een douchebak en douchecabine is niet alleen visuele keuze: Vijfhoek- of kwartrond, vierkant of rechthoek douchecabines hebben alle hun voor- en nadelen, die voor uw indeling van de badkamer optimaal dient te zijn. De keuze uit de diverse soorten douchedeuren heeft de laatste tijd sterk toegenomen waarmee er veel voordeel gehaald kan worden met de indeling van uw badkamer. Een voordeel van soms maar een enkel model is vaak alleen bij onze vakmensen intern bekend. Faktoren zoals glas-sterkte, Profielkleur, deurmodel, modelkeuze, decorglas en uw persoonlijke keuze spelen een grote rol bij het kiezen van een passende douchecabine. Maak gebruik van ons vakkundige sanitair team die graag de kennis met u deelt, moeilijke situaties in uw badkamerindeling kan met een van onze douchespecialisten vaak opgelost worden. Met een schets, foto en een vrijblijvend gesprek kan vaak al een passende oplossing geboden worden. Thuis adviseren-inmeten over de mogelijkheid van uw douche met de inmeetservice! Zonder verdere verplichtingen kunt u gebruik maken van onze vakkundig advies voor u douche-situatie.

 

Ontdekt uit de grote keuze van douches bij Douchemeister.nl

 

Voor elke inbouwsituatie bieden wij de perfecte oplossing. Een kwartronde douche of kijk naar de Walk-In-keuzes – Douchemeister heeft voor elke klant het passende Model in het assortiment. Naast de verschillende douchecabines bieden wij u ook sanitair aan van vele topmerken in onze sanitair-shop. Kies voor een Produkt van Breuer of in het grote aanbod van Schulte-Douchecabines een passende douche. Zoek in ons grote aanbod de variant dit u het meest aanspreekt en het beste past in uw badkamer.

 

Als u het niet kunt vinden, maak dan gebruik van onze praktische Douche-Zoeker. Met deze eenvoudige zoekfunctie geeft u de gewenste inbouwsituatie, de maten en de maximale prijs van uw gewenste douche aan, zo wordt er een selectie douches getoont. U kunt uw gewenste douche Douchecabine direct kopen: Kies eenvoudig het gewenste model en stel deze zelf samen met de gewenste opties. Aansluitend heeft u de keuze het product direct online te bestellen. Heeft u eventueel toch nog vragen, twijfel dan niet, en neem gerust contact op met en van de medewerkers van Douchemeister. Wij beantwoorden met alle plezier uw vragen per email of per telefoon. Naast deze service kunnen wij u ook een All-in Service aanbieden bij thuis. Kies hiervoor de inmeetservice en of de montageservice tegen gunstige en vaste prijzen. Profiteer van onze Nederlandse montagepartners en kosteloze levering bij diverse acties in onze online sanitair-shop.

 

Douchecabine kopen en meer – onze aanbiedingen voor u

 

Douchemeister helpt u, om de complete badkamer te vervangen. Bij ons heeft heeft u keuzes uit badkamermeubels en radiatoren. Daarbij heeft u de mogelijkheid, een mooie hoogwaardige design-radiator te kiezen, waarmee u uw badkamer compleet maakt. De traditionele radiatoren vallen in het niets met de design-radiator. Een warmte-element – passend in uw persoonlijke badkamer – als een pronkstuk. Naast de functie als warmtebron heeft een Designradiator ook vaak een practische functie: een radiator als verwarmde spiegel, luxe handdoekhouder geeft u niet alleen warmte maar ook comfort in de badkamer.

 

Als u meer luxe wenst en een gewoon bad model u niet bekommert, dan biedt Douchemeister u ook een grote keuze: Whirlpools. Deze bruizende Wellness en massagebaden kunt u net als onze douchecabines zelf samenstellen en bestellen in onze sanitair-shop. Vele modellen zijn te kiezen, een Whirlpool als rechthoekbad, zeshoekige bad, of misschien wel een halfrond bad? Benut de mogelijkheid en kies het model bad die past in uw badkamer met de Whirlpool opties tot de moderne Luxe van Douchemeister.

 

Het was nog nooit zo makkelijk, luxe douchesystemen goedkoop kopen en die aan uw badkamer toe te voegen. Met de service van Douchemeister.nl haalt u de beste artikelen in huis. Met de passende badmeubels zorgen wij ervoor dat u zich optimaal kan ontspannen in uw luxe badkamer.

 

Douchecabine bij Douchemeister bestellen

 

Bent u op zoek naar een nieuwe Wellness-douche? Wilt u een compleet nieuw model plaatsen of enkel een nieuwe douchecabine voordelig bestellen? Dan bent u bij Douchemeister aan het goede adres, wij zijn de eerste aanspreekpartner, als het om sanitair gaat. Bij ons kunt u niet alleen alles voor uw badkamer kopen - U vindt bij ons een grote keuze uit aan badwanden, Whirlpools, Badkeramik en Accessoires, waarmee u uw badkamer met veel prijsvoordeel kunt inrichten. Als u gunstig santiar wilt kopen, kunt u niet om onze online-shop voorbij, Omdat wij in rechtstreeks contact staan met de fabrikant zonder showroom of groothandel kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden voor al het sanitair.

 

Bij ons verkrijgt u hoogwaaridige artikelen van Duitse en internationale sanitair fabriekanten. Tot deze behoren onder andere Scanbad, Kaldewei, Glamü, Hans-grohe, Breuer en Schulte. Van vele van deze fabrikanten kunt u niet alleen douchecabines bestellen en met voordeel kopen, maar ook complete douchecabines. Deze hebben het voordeel, datalle benodigde delen al bij de bestelling inbegrepen zit. Een Complete douchecabine heeft het voordeel dat u geen tegel hoeft te zetten, geen kraanwerk vervangen en u de douche in een dag kunt vervangen.

 

Wellness-Douches van de moderne modellen uitzoeken

 

Wilt u de badkamer opknappen, denk dan eens aan een nieuwe douchecabine. In dit geval kunt kiezen om uw bestaande douchebak te laten staan en alleen een nieuwe douchecabine te plaatsen. Mocht u nog twijfelen om via internet sanitair te kopen, neem dan gerust contact met ons op zodat wij al vragen kunnen beantwoorden en u kunnen adviseren voor een passende en funktionele sanitaire oplossing. Wellness-complete douchecabines en nog veel meer voor de badkamer vindt u makkelijk online bij Douchemeister.

 

Naar Boven
Actie

Alles inclusief