Douchecabine-onderdelen

Onderdelen voor uw douchecabine vinden bij Douchemeister.nl

Onderdelen voor de douchecabine zoals scharnieren en strips eenvoudig online bestellen. Schulte en Breuer geven een nakoop garantie van maar liefs 10 jaar. Uw douchecabine of douchedeur weer als nieuw met nieuwe kunststof onderstrips, tussenstrips en spoilers maar ook kleine onderdelen kunt u eenvoudig online bestellen. Douchestrips en magneetsluiting van Schulte, Breuer, Dusar en Scanbad zijn beschikbaar en online te bestellen bij Douchemeister.nl.

Maak uw douchecabine weer als nieuw met nieuwe douchestrips en magneeetsluitingen.

Door achtergebleven schoonmaakmiddel en shampoo's kunnen de kunststof douche strips verkleuren en/of verslijten. Ook een douchecabine heeft zijn onderhoud nodig met de tijd en kan weer als nieuw worden met de aankoop van nieuwe strips en magneetlijsten. Losse onderdelen van de douchecabine zoals de kunststof strips vallen niet onder de fabrieksgarantie maar zijn wel tot 20 jaar na aankoop nog verkrijgbaar middels de na-levergarantie van de Duitse fabrikanten Schulte en Breuer. Hiermee bent u verzekerd dat onderdelen heel lang leverbaar zijn en u de douchecabine of douchedeur weer als nieuw kunt maken. 

 

Onderdelen voor de douchecabine koopt u eenvoudig online bij Douchemeister.nl

Bij douchemeister kunt u vele strips voor de douchecabine of douchedeur kopen. Heeft u misschien een ander merk waar geen strips meer voor te verkrijgen zijn dan passen de meeste strips van bijvoorbeeld Schulte of Breuer vaak ook. Een belangrijk gegeven is de glasdikte van uw douchecabine. Verder zijn de kunststof-strips eenvoudig in te korte met bijvoorbeeld een snoeischaar of een scherp mes. Heeft u twijfels over het bestellen van de nieuwe douchestrips neem dan gerust contact op met de Nederlandse medewerkers die u met alle plezier adviseren voor de aankoop van losse onderdelen voor de douche.

Naar Boven
Actie

Alles inclusief