Sale - Hier kunt u nog meer voordeel halen.

Filter
Prijsbereik
van 14 € Tot 4579 €
Armatuur
Form
Fabrikant
Komfort
Kopfbrausengröße
Lieferzeit
Inbouwsituatie
Türart
Breedte
Hoogte
Glassterkte
Glassoort
Kleur
Model
Express levering
Constructie
Warmte afgifte in Watt.
Materiaal
Montage
Profielkleur
Radius
Serie
Tiefe
Bad-breedte
Bad-kleur
Bad-lengte
Bad-diepte
Whirlpool type
Bouwhoogte
Decor
Bakvorm
Bedrijfsmodes
Bodemlengte
Aansluiting
Montagekeuze
Strahlarten
Struktur
Verstellbarkeit
Filter wissen
131 Ergebnisse
Sorteer op:

Sale aanbiedingen! gunstige prijzen voor baden, douchecabines en douchebakken bij Douchemeister

Hoge kortingen in de rubriek 'Sale'. Artikelen van bekende sanitair merken voor het voordelig inrichten van uw badkamer. Of u nu de badkamer van uw nieuwbouwhuis of uw bestaande badkamer wilt vernieuwen dan bent u voordelig uit bij de online shop van Douchemeister.

Tot wel 60% korting op vele Hansgrohe douchesystemen

Hansgrohe biedt u hoogwaardige douche producten aan en deze kunt u voordelig online kopen bij Douchemeister.nl. Grote keuze van Hansgrohe producten en vele andere bekende merken douche-armaturen.

 

Tot wel 20% korting op de Scanbad badmeubels

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op de badkamermeubels van Scanbad. Stel zelf uw badkamermeubel samen op kleur en toebehoren met de bijpassende wastafel passend in uw nieuwe badkamer. Veel van de Scanbad meubels worden volledig voorgemonteerd aan huis geleverd waarmee u tijd bespaart tijdens de montage van het badkamermeubel.

 

Douchecabines van Schulte en Breuer snel en met veel voordeel direct geleverd

Met de Express-levering krijgt u veel voordeel, gratis levering aan huis, glasbescherming gratis en een snelle levering direct vanaf de fabrikant naar u huis. Douchecabines van de Duitse fabrikanten Breuer en Schulte met wel 10 jaar fabrieksgarantie koopt u eenvoudig online bij Douchemeister. Vele standaard maten maar ook sterk in maatwerk van badwanden tot douchecabine of misschien wel een grote Walk-in voor bijvoorbeeld 2 personen met een geweldige regendouche.

Naar Boven