Decor douche

 

Breng kleur en Style in de badkamer met de Decor-douchewanden van Douchemeister

 

Eenvoudige, transparante glaswanden is verleden tijd. Vandaag de dag brengt u kleur en style in uw badkamer met Decor-douches van Schulte en Profiltek. Van kleurrijke prints tot fotoprints alles is mogelijk. Breng romantiek en rust in uw badkamer of een mooie Retro douchewand als Walk-in douche. Decor-douches in vele maten vormen leverbaar van schuifdeuren, hoekinstap, vijfhoek of een uitschuifbare Walk-in douche. Omdat wij rechtstreeks samenwerken met de fabrikant zonder tussenkomst van groothandels kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden voor alle Decordouches.

 

Walk-In-douche met decorglas

Een enkele douchewand zonder deur geeft comfort in de badkamer. Ruimtelijk en met een fotoprint toch ook de privacy. Kleur of grijstinten, helderglas met een rustige print of gekleurd glas met een fotoprint hiermee is uw douchecabine het pronkstuk waar u elke dag van kunt genieten.

 

Grote gesloten doucheruimte met schuifdeuren met decorglas

 

Ook grote ruimte douches kunnen met decorglas geleverd worden, 2 delig of 4 delig om een grote breedte te overbruggen. Kleurrijke schuifdeuren sluiten de grote doucheruimte af. Profiltek produceert al meer dan 20 jaar speciale douchecabines anders dan alle andere fabrikanten. Als u op zoek bent naar een aparte design douchecabine dan kunt u bij Douchemeister alle producten vinden van Profiltek van maatwerk tot standaard.

 

Decor douches online kopen – ook uw eigen ontwerp

 

Maak uw keuze uit de bijzondere fotoprints of breng uw eigen ontwerp aan en Profiltek produceert speciaal voor u uw droommotief. Speciaal in het glas geprint waardoor het slijtvast is in het 6 of 8 mm veiligheidsglas. Wilt u eigen ontwerp op uw douchewand dan bent u bij Douchemeister op het juiste adres. Wij helpen u graag uw wensen te laten vervullen met een decor-douche van Profiltek.

Naar Boven
Actie

Alles inclusief